Mette Riis

Jeg er født i 1964 og har arbejdet som statsaut. fodterapeut siden jeg blev uddannet på “Skolen for fodterapeuter” i København i 1986. I forlængelse af min uddannelse arbejdede jeg som undervisningsassistent på samme skole i 6 måneder.

Fodterapeut Mette Riis

I 1987 flyttede jeg til Luxembourg, hvor jeg straks fik ansættelse hos Scholl som fodterapeut. Hos Scholl arbejdede jeg i 2 1/2 år sammen med dygtige kollegaer, der tog godt imod en ny kollega fra det høje nord.

De næste ca. 10 år blev helliget familien, som voksede fra 2 til 4 medlemmer. I 1998 kunne jeg ikke længere undvære jobbet som fodterapeut og startede derfor egen klinik i Luxembourg.

1999 gik turen hjem til Danmark, hvor familen bosatte sig i skønne Silkeborg, og jeg startede hos Klinik for Fodterapi i Estrupsgade, hvor vi havde hjemme indtil den 13. februar 2017, hvor vi indtog vores nuværende skønne lokaler i smørhullet Nygade.

Jeg er på klinikken mandag, onsdag og torsdag, hvor jeg nyder samspillet med dygtige kollegaer og klinikkens mange glade patienter.

I min fritid går jeg meget op træning, kost og generel sundhed. Jeg er (næsten 😊) afhængig af fysisk aktivitet og træning. Flere gange om ugen tanker jeg således inspiration og energi i et lokalt motionscenter, lige som jeg nyder ture i den fantastiske natur – enten til fods eller på cykel.