Nyheder

Bente Ørtoft og Birgit Lebeck Jensen udstiller

2/1 – 24

I januar og februar er det Bente Ørtoft der udstiller i klinikken. Bente har malet hele livet og holder meget af at eksperimentere med nye materialer, dog er det akryl og akvarelfarverne, der er hendes førstevalg. Inspirationen finder hun i den danske natur og i årstiderne. Vi glæder os over at have Bentes billeder på væggene de næste måneder.
Ud over Bente Ørtofts billeder tager Birgit Lebeck Jensens stenskulpturerne et par måneder til i klinikken. De komplimenterer Bentes billeder fra den danske natur så fint og vi sætter pris på at have stenskulpturerne hos os lidt længere.

 

Så blev det december

5/11 – 23

Mangler du en julegave, står vi som sædvanlig klar med gavekort på det beløb du ønsker. Ring i forvejen, så kan vi have det hele klar til du kommer og henter dem.

 

Åse Holm Jacobsen og Birgit Lebech Jensen udstiller

14/11-23

I de næste to måneder er det Åse Holm Jacobsens værker der pryder klinikken. Hendes billeder tager udgangspunkt i oplevelser og indtryk fra naturen og hun arbejder i spændingsfeltet mellem naturalisme og et mere grafisk udtryk med veldefinerede former og flader. Vi glæder os over at have Åses skønne billeder på væggene de næste par måneder.
Vi er også så heldige at Birgit Lebech Jensen var frisk på at tage 2 måneder mere, hvilket betyder, at vi kan glæde os over hendes stenfigurer frem til jul.

 

Gode råd til dit første løb

7/6-23

Har du lyst til at prøve kræfter med løb som motionsform, så læs artiklen her fra altomfoden.dk, hvor de har bedt en fodterapeut om at komme med 5 gode råd til nybegynderens første løb. Klik på billedet og læs artiklen på Alt om Foden.

 

Kig ned hvis du diabetes

20/5-23

Hvis du har diabetes er det en god ide at få kigget på fødderne hver dag. Diabetesforeningen har her en tjekliste for, hvad man skal holde øje med og gode råd til at holde fødderne i god stand. Tjeklisten kan også bruges, hvis du ikke har diabetes. Klik på billedet for læse artiklen hos Diabetesforeningen,
 

 

Første gang hos fodterapeut

16/5 -23

Alt om foden har sendt en medarbejder til fodterapeut – her er hendes beretning om, hvordan det er at være til fodterapeut for første gang og hvad hun oplevede undervejs. Klik på billedet for at læse artiklen fra Alt om Foden.
 

 

Lars Rohde udstiller

9/5-23

I maj og juni er det Lars Rohde der udstiller i klinikken og sikke en fantastisk, farverig måde at byde sommeren velkommen på. Vores lokaler er nu fyldt med Lars’ Cobra-inspirerede billedunivers og det er spændende at finde figurer i dem alle. Vi har “kun” fornøjelse af hans malerier på lærred, men Lars arbejder også gerne på ler, træ og palmeblade. Vi glæder os over at have selskab af Lars’ billeder de næste måneder.
 

Lene Isabella Støckler udstiller

7/3-23

De næste to måneder er det Lene Isabella Støckler der udstiller hos os. Hun har altid interesseret sig for kunst, er uddannet designer og arbejder med at undervise børn og unge i design/billedkunst. Lenes egne billeder afspejler hendes store interesse for decoupage, ikoner og foto. Vi ser frem til et par måneder i godt selskab.

Glennie Lund Jensen udstiller

10/1-2023

I januar og februar udstiller Glennie Lund Jensen fra Det Skæve Skur i Kjellerup i klinikken. Glennies billeder er malet med akryl og består oftest af en abstrakt baggrund og et figurativt blikfang. Vi er begejstrede for at have Glennies billeder hængende i klinikken de næste to måneder.

 

 

Erik Sand Steesby udstiller

15/11 – 2022

I november og december er det Erik Sand Steesby der udstiller i klinikken. Erik har malet i over 45 år og har et utal af udstillinger bag sig. Værkerne er inspireret af oplevelser og sanseindtryk, som så videreudvikler sig til ideer med mange forskellige udtryk. Det er derfor man kan se både malerier, skulpturer, tegninger og grafik af Erik. I klinikken har vi desværre ikke plads til skulpturer, men vi har til gengæld plads til hans skønne billeder og dem vil vi nyde de næste 2 måneder.

Lise Lotte Toft udstiller

13/9-2022

I september og oktober er det Lise Lotte Toft der udstiller. Mange af vores faste kunder vil nikke genkendende til Lise Lottes herlige akvarelmalerier, da vi tidligere har haft besøg af hendes billeder. Hun maler som nævnt i akvarel og finder inspiration i naturen og dyr. Vi ser frem til at have hendes billeder på væggene de næste 2 måneder.

 

Henrik Mayoni udstiller

6/7 – 2022

I juli og august er det Henrik Mayoni der udstiller i klinikken. Henrik er selvudlært maler og maler ekspressivt og abstrakt med meget tykke lag og stærke farver. Når han maler slår han hjernen fra og lader maleriet guide ham. Vi er glade for at vi, de næste to måneder, skal have Henriks farverige univers hængende.

 

 

Pia Lillback Clausen udstiller

10/5 – 2022

I maj og juni måned er det Pia Lillback Clausen der udstiller i klinikken. Pia er autodidakt billedkunstner og har arbejdet med maleri de sidste 25 år. Hun finder inspiration i frosne øjebliksbilleder og hukommelsesspor og og alle hendes værker tager afsæt i abstrakt ekspressionisme. Vi glæder os over at Pias skønne billeder skal være her de næste måneder.

Birthe Risom udstiller

16/3 – 2022

I marts og april er det blevet Birthe Risoms tur til at beklæde vores vægge i klinikken med skønne billeder. Birthe arbejder med akrylmaling og med et ekspressivt udtryk. Hun finder inspiration i naturen, musik, mellemmenneskelig interaktioner og ikke mindst hendes rejser. Vi ser frem til at nyde Birthes billeder den næste tid.

Karen Rasmussen udstiller

11/1 – 2022

I januar og februar er det Karen Rasmussen der udstiller i klinikken. Karen er autodidakt maler med akrylfarverne som hendes primære redskab. I klinikken hænger der både billeder malet på lærreder, men også på hjemmelavet papir, hvilket giver et helt specielt udtryk. Karen finder sin inspiration på rejser, men også på gamle husmure, revner i fliser og i skovens grene og sten. Vi ser frem til to måneder i godt selskab med Karens billeder. 

Kirstine Tagmos udstiller

9/11-21

 
I november og december er det Kirstine Tagmos’ billeder der pryder klinikken. Kirstine har tidligere arbejdet meget med collager, men arbejder nu med mange forskellige materialer og teknikker. Flere af værkerne er inspireret af ture i Nordeuropa og vi har blandt andet et hjørne i klinikken med værker med grønlandske motiver. Vi er sikker på, at vi får to gode måneder med Kirstines smukke billeder som baggrund.

 

Else Hald udstiller

7/9-21

I september og oktober er vi så heldige at have Else Halds skønne billeder på væggene. 3 af billederne på denne udstilling er udarbejdet med tanke på det nye kvindekrisecenter i Århus, hvor det smukke maleri (i midten) er blevet valgt til at hænge i centret permanent. Vi glæder os over at låne det indtil da.

 

 

Lise Lotte Toft udstiller

4/5 – 21

Så har der igen været skiftedag på væggene i klinikken. Lise Lotte Toft er vores nye udstiller. Mange af jer vil måske kunne genkende stregen, da Lise Lotte tidligere har udstillet hos os. Vi er glæder os over at have de glade og livgivende motiver hængende de næste par måneder.

Birgit Due Skovsbøll udstiller

16/3-21

Vi har skiftet kunstudstilling igen og denne gang har vi Birgit Due Skovsbølls dejlige billeder på væggene. Birgit arbejder primært i akrylmaling på lærred og hendes motiver er dyr, gerne fugle, natur og landskaber, samt portrætter. Vi er glade for at have Birgits stemningsfulde billeder hængende her i marts og april.

Kirsten Lykke Sørensen udstiller

12/1 – 2021

I januar og februar har vi fornøjelsen af at se på Kirsten Lykke Sørensens smukke billeder i klinikken. Kirstens mange billeder er lavet på lærred, men få er også lavet på ætset slagmetal. Takket være Kirsten store nysgerrighed på livet finder hun sin inspiration overalt i hendes liv. Hun arbejder i fedtfarver og akryl og holder meget af at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer.

Vi ser frem til de næste par måneder med Kirstens billeder.

 

Jørgen Mortensen udstiller

1/11-2020

I november og december har vi fornøjelsen af at have Jørgen Mortensens flotte akvareller på væggene. Jørgen er født og opvokset i Silkeborg, men bor nu i Brabrand. Det er også herfra motiverne til vinterbillederne er taget og de er alle malet i vinteren i 2017/2018.
Jørgen er autodidakt og har tegnet og malet hele livet. Han har prøvet kræfter med portrætter, illustrationer, karikaturer, men det er landskaber, der er hans store passion.
Vi nyder allerede Jørgens billeder i klinikken og vi ser frem til de næste måneder med dem.

Maria Seidelin udstiller

15/8-2020

Takket være coronaen har vi ikke haft ny kunst på væggene siden april, men nu er klinikken endelig blevet et lille udstillingscenter igen. Vi har glædet os meget til at præsentere jer for Maria Seidelins billeder af abstrakte fjeldlandskaber i de skønneste farver. Marias billeder kan ses frem til 31. oktober.

Lene Isabella Kleis Støckler udstiller i februar og marts

15/2-2020

Lene er tilbage på væggene i klinikken og har en masse spændende nye værker med. Lene har de senere år arbejdet med decoupage som, ifølge Lene selv, giver billederne et mere levende udtryk. Vi synes du skulle ringe på 58 10 10 58 og bestille en tid. Så kan du sidde og nyde Lenes billeder, mens du får en lækker fodbehandling.

 

Jytte Dunck udstiller i december og januar

26/12-19

Grundet travlhed har vi ikke fået fortalt, at vores nye udstiller er Jytte Dunck. Så det vil vi råde bod på nu.
Blandt andet Jyttes Duncks herlige kvindeportrætter klæder klinikkens vægge i december og januar. Jytte laver både skulpturer, grafik, malerier og collager. Vi kan anbefale at I kigger forbi klinikken i løbet af januar måned og ser på Jyttes udstilling.

 

Birthe Nissen udstiller hos os

17/10-19

Denne gang er det kunstner Birthe Nissens malerier vi får glæde af i to måneder.
Birthe har arbejdet med oliemaleriet i 25 år og har med udstillingen i klinikken beriget os med smukke landskabsmalerier, men vi ved at Birthe også tegner og maler portrætter.
Ring og bestil en tid i dag på 58 10 10 58, så kan du få ordnet fødderne, mens du nyder Birthe smukke billeder.

 

Kunstner Palletten på besøg

26/8-2019

Vi har fået ny kunst i klinikken. Denne gang er det Kunstner Paletten, der udstiller deres værker. Kunstner Paletten er et kreativt fællesskab, der holder til i Søndergade. Vi har nu fantastiske værker af Lis Boel Rasmussen, Valborg Thinghuus, Helle Fauerholt, Birgit Due Skovsbøll og Birgit Korsholm hængende og vi nyder dem og vi håber selvfølgelig, at I vil gøre det samme

 

Kunstnerisk skiftedag

3/6-2019

Vi har igen fået noget nyt på væggene her i klinikken. Denne gang er det Ingelise Serup der udstiller sine værker, som primært er figurative og malet i oliemaling eller i en blanding af akvarel- og oliemaling. Så ring og bestil en tid på telefonnummer 58 10 10 58 og mens du nyder en god fodbehandling, kan du nyde Ingelises farverige billedunivers.

Vi har Fars dag i kikkerten

Fars dag nærmer sig med hastige skridt og vi kan simpelthen ikke komme på nogen bedre gave end et gavekort til en fodbehandling her hos Fodterapeuterne Nygade. Så kig ikke længere efter en gave til ham – ring i stedet på 58 10 10 58 og bestil et gavekort til afhentning.

 

Bodil Agerskov er ny udstiller

Bodil Agerskovs værker pryder vores vægge i april og maj. Bodil har malet i mange år og finder inspiration i mennesker og naturen. Der er både figurative og abstrakte billeder blandt dem, der hænger i klinikken og hendes farvepalet med stærke og glødende farver er inspireret af Emil Noldes værker. Ring og bestil en tid hos os på 58 10 10 58 – så kan du selv se Bodils smukke billeder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi skifter journalsystem – bær over med os

I denne uge skifter vi journalsystem og selvom vi har været på kursus, er det ikke sikkert, at det hele kører som smurt lige med det samme. Vi gør vores bedste for at få overgangen til at gå så gnidningsfrit som muligt og håber derfor på forståelse, hvis det skulle drille og ekspeditionstiden er lidt længere end vanligt.

Billedet indeholder sandsynligvis: kaffekop, kaffe og drink

Janie Schaufuss er ny udstiller

Janie Schaufuss udstiller i februar og marts i klinikken. Hendes værker lyser op i klinikken, så kom endelig forbi og se nærmere på dem og få samtidig en fodbehandling hos en vores to dygtige fodterapeuter. Ring og bestil en tid på 58 10 10 58 allerede i dag, så dine tæer kan blive godt og grundigt forkælet.

 

Jens Erik Holm udstiller i december og januar

Så har det igen været skiftedag for vores kunstudstillinger her i klinikken. De næste to måneder er det Jens Erik Holms spændende univers, der præger vores vægge. Jens arbejder med grafiske tryk i sort/hvid, malerier og papmacheskulpturer. I hvert af Jens’ værker er der en lille fortælling, for han kan slet ikke lade være med at lade sine figurer fortælle historier. Vi er rigtig glade for at have hans billeder på væggen de næste måneder og skulle du få lyst til at se nærmere på billederne, så bestil en tid på telefonnummer 58 10 10 58 eller kig forbi klinikken.

Janis Lynn Frankø udstiller i oktober og november

Vi har fået ny udstiller her i klinikken. Det er Janis Lynn Frankø, som beriger vores oktober og november med hendes skønne værker. Janis billeder tager udgangspunkt i naturen, hvor hun især er begejstret for fuglene, som hun nyder fra sit hjem her på Silkeborgegnen. Janis arbejder med mange forskellige teknikker og medier, men vi vil især fremhæve hendes meget spændende eco-print. Vi kan anbefale, at man kigger forbi Janis’ facebookside Birds Forever Posing Atelier, Det Grafiske Værksted i Silkeborg på Facebook eller på hjemmesiden https://grafiskvaerkstedsilkeborg.com og ellers at man kigger forbi klinikken (bestil gerne en tid på 58 10 10 58).

Lise Lotte Toft er vores kunstner i juni/juli

Lise Lotte skriver at hun begyndte at arbejde med akvarel i 2012 og gør meget ud af at benytte akvarellens særlige karaktertræk. Hun er optaget af at arbejde med dybde, farvespil, spejlinger og lys/skygge. De fleste af Lise Lottes billeder er malet efter digitale fotos og motiverne er landskaber, huse, skibe og dyr. Og så skulle vi hilse og sige at Lise Lotte også tager imod bestillingsarbejde.

Vi nyder Lise Lottes dejlige billeder

 

 

Opfølgning: Mysteriet er løst

Vi er vidst ikke de eneste der har haft øje på sokker-i-sandalerne-problematikken. Vi håber I får jer et godt grin og skal der gøres noget ved fars fødder, også her efter fars dag, så er vi stadig klar med en fodbehandling til ham.

Folketinget vedtager forbud mod sokker i sandaler

Mysteriet er løst!

Vi har endelig, efter lange og grundige undersøgelser, fundet ud af, hvorfor far altid har sokker på i sandalerne. Det er fordi han ikke har fået en fodbehandling hos os. Så hjælp far og giv ham et gavekort til en lækker fodbehandling hos os.
Ring allerede i dag på 58 10 10 58, bestil et gavekort og kom ned og hent gavekortet allerede i dag.

Mors dag

På søndag d. 13. maj er det Mors dag og derfor foreslår vi, at I forkæler mor med et gavekort til en lækker fodbehandling hos Fodterapeuterne Nygade. Ring med det samme på 58 10 10 58 og bestil gavekortet, så ligger det klar til, at du kommer og henter det enten i dag eller i morgen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ny kunstner Kirstine Tagmos

Vi har fået nye billeder i klinikken og dem har vi glæde af de næste par måneder.
Kirstine Tagmos’ billeder tager udgangspunkt i vores lokale natur og byliv, men hun bliver også inspireret til hendes billeder på rejser til udlandet. Hun har altid en skitseblok med i rygsækken og disse skitser og indtryk bliver derpå til nogle af de fine billeder vi nu har hængende. Kirstine arbejder i mange forskellige materialer, men hendes håndstøbte papir går igen i mange af hendes værker.
Vi glæder os meget til at nyde de næste måneder med Kirstines fantastiske verden.